Feedback

Laat weten wat je van de nieuwe site vindt

De website van 9292 krijgt een nieuw modern jasje. Waarschijnlijk heb je zojuist gebruik gemaakt van m.9292.nl of ga je op ontdekkingstocht. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening.

Feedback nieuwe website

Er wordt nog hard gewerkt aan het responsive maken van de gehele website, maar de eerste stappen zijn gezet én te gebruiken. De homepage en de reisadviezen schalen mee met het door jouw gebruikte scherm.

Ondertussen werken we verder aan de overige onderdelen van de site, zoals alle informatiepagina’s, zodat uiteindelijk de gehele site responsive is. Dit zullen we stap voor stap doorvoeren. We kunnen jouw feedback hierin goed gebruiken.

Laat via feedback@9292.nl weten wat je van de vernieuwde site vindt.

Waar werken we aan

We krijgen via deze feedbackmogelijkheid al veel vragen en tips van jullie binnen. Op dit moment werken we hard aan de volgende veel gehoorde wensen.

  • De optimalisatie van de reisplanner zodat de je sneller een reisadvies van ons krijgt via m.9292.nl

Tip! Maak je gebruik van m.9292.nl via een bookmark (bladwijzer/favorieten), dan raden wij je aan om deze opnieuw in te stellen.

Overige vragen

Wil je een andere vraag stellen of wil je iets weten over onze dienstverlening? Ga dan hier naar het klantreactiesysteem van 9292.