Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Staking in het OV

Minder of geen streekbussen en regionale treinen

De staking in het streekvervoer, aangekondigd voor onbepaalde tijd, is met 2 dagen opgeschort tot woensdag 27 juni. Mocht er uiterlijk dinsdag 26 juni einde dag een resultaat van bemiddelaars liggen, dan blijven de bussen rijden. Is er dinsdag geen resultaat, dan wordt er vanaf woensdag 27 juni alsnog gestaakt. Er rijden dan minder of geen streekbussen in Nederland. Ook zullen er enkele regionale treinen niet rijden. 

Laatste update; vrijdag 22 juni 10.30 uur

Informatie staking

Wij houden de informatie over de mogelijke stakingen en de gevolgen daarvan zo goed mogelijk bij op deze speciale pagina. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij dit direct tonen op deze pagina en delen via onze Social media kanalen Twitter en Facebook. Via onderstaande links lees je het laatste nieuws bij de OV-bedrijven op hun site.

 

Reisadvies

De standaard dienstregeling van alle vervoerders zitten in de 9292 reisplanner. Hou er rekening mee dat bij een reisadvies vanaf woensdag 27 juni met streekvervoer deze mogelijk niet rijdt. Moet je op reis? Zorg dan alvast voor alternatief vervoer.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)