Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Feedback

Laat weten wat je van de nieuwe site vindt

De website van 9292 krijgt een nieuwe jasje. Waarschijnlijk heb je zojuist gebruik gemaakt van m.9292.nl of ga je op ontdekkingstocht. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Ook lees je hier wat we onlangs hebben aangepast. 

Feedback nieuwe website

Er wordt hard gewerkt aan het responsive maken van de 9292 website, het goed tonen van reisinformatie op elk type toestel. De eerste stappen zijn gezet en die kun je nu gebruiken. De homepage en de reisadviespagina passen zich aan, aan het type smartphone of PC dat je gebruikt. 

Wat hebben we aangepast

  • Onder het reisadvies bij "De prijs van je reis" hebben we 'alle beschikbare prijzen' voor het door jouw aangeklikte reisadvies zichtbaar gemaakt. Wanneer je hier op de button "Bekijk korting en details" klikt zie je wat je reis kost wanneer je op saldo reist met een OV-chipkaart. Klik je daarna op de button "Bekijk alle beschikbare prijzen" dan zie je een scherm met 5 tabbladen met de prijsinformatie over het reisadvies dat je hebt gekozen. 
  • De OV prijswijzer is aan de planner toegevoegd. Met deze tool adviseren we je aan de hand van een aantal vragen het voordeligste OV-abonnement. Je vindt de OV prijswijzer onderaan je reisadvies door te klikken op de button "abonnement voor deze reis".
  • Het plannerblok komt duidelijker naar voren en heeft nu een tabblad waar je de "Extra opties" kunt kiezen.
  • De “via” optie hebben we tussen de “van” en “naar” velden geplaatst.
  • Rechtsboven in het scherm vind je de mogelijkheid om de actuele vertrektijden van jouw halte of station te zoeken.
  • Nadat je een reis hebt gepland, is de lay-out van het reisadvies aan te passen. Dit geldt niet als je de site op je mobiel gebruikt. Wel als je de site op je laptop of desktop gebruikt.
  • Kies nu bovenin in het reisadvies al voor de agenda-, print- of e-mailoptie.
  • In het reisadvies wijzig je makkelijk je reis door te klikken op het tabblad aan de rechterkant van je scherm.

Waar werken we aan

We krijgen via de feedbacktool al veel vragen en tips van jullie binnen. Ondertussen werken we verder aan de overige onderdelen van de site, zoals alle informatiepagina’s, zodat uiteindelijk de gehele 9292 website responsive is. Dit zullen we stap voor stap doorvoeren.

Wil je een tip geven, een vraag stellen of wil je iets weten over onze dienstverlening? Ga dan hier naar het klantreactiesysteem van 9292.